Министерството на здравеопазването обещава смарт-часовници на ваксиниралите се

0

- Advertisement -

Здравното министерство обяви томбола за ваксинирани срещу коронавирус граждани в опит да насърчи зациклилата ваксинация у нас. Тя е обявена като „поощрителна игра с предметни награди за ваксинирани лица“, с която ще бъдат раздадени общо 102 смарт часовника.

Томболата ще се проведе в периода от 30 септември 2021 г. до 31 октомври 2021 г. Печелившите ще се определят на случаен принцип чрез жребий, който ще се провежда всеки петък в периода на кампанията от здравното ведомство. Правилата на играта, формата за регистрация и допълнителна информация са достъпни на интернет страницата на кампанията – www.coronavirus.bg.

- Advertisement -

В нея могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19, но само в периода между 30 септември и 31 октомври, без значение дали имунизационният цикъл е завършен. Т.е. имунизираните по-рано няма да могат да участват.

Късмета си могат да пробват освен българските граждани, и постоянно пребиваващите в страната чуждестранни граждани, ваксинирани с една от четирите разрешени за използване в страната ваксини срещу COVID-19 (първа, втора или бустерна доза) на територията на България в периода на играта.

„В първите дни от томболата участниците в поощрителната игра трябва да имат предвид, че данните за извършена ваксинация понякога се вписват в системата в края на работния ден и поради тази причина системата може да отчита неуспешна регистрация. Затова се препоръчва да опитат да опитат да направят своята регистрация на по-късен етап“, съветват от здравното ведомство.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече