Бившият военен министър Бойко Ноев: Невъзможно е да има единство между бити и биячи

0

- Advertisement -

ГЕРБ и ДПС пуснаха опорката за единство – не може да има такова между бити и биячи. Ние не трябва да крием грешките си, а да говорим за тях. И аз съм ги допускал. Това каза по БТВ бившият военен министър Бойко Ноев, който е в инициативния комитет за издигане на Румен Радев за президент.

Не познавам проф. Герджиков. Направи ми впечатление, че той е приел поканата. А кой го е поканил? Значи има завера. Той щял да олицетворява единството на нацията. Тази опорка я пусна ГЕРБ и ДПС. Не може да има единство между битите и биячите, между крадците и окрадените. От кого е имало критики към Радев-от Йордан Цонев. Той беше изгонен навремето от СДС. Върхушките на ДПС и ГЕРБ, не хората, носят отговорност за разделението на нацията. Нека Борисов се състезава за президент. Нека ДПС издигнат Йордан Цонев или Пеевски за президент.

- Advertisement -

В България има много умни хора, но не всеки става за президент. Изисква се да си лидер.

Трима български граждани бяха отровени. Взривовете нямат нищо общо с Емилиян Гебрев. Покушението срещу тях не се разследва. Цацаров и Гешев лично са участвали в прикриването на това престъпление. Тези хора трябва да носят отговорност. Затова се обърнах към Бойко Рашков – да каже за какво става дума. Чакам да ми отговори.

Чешките разследващи органи и българските разследващи журналисти ясно са установили присъствието на едни и същи лица, свързани с руските служби.  Българските власти нищо не правят. Прокуратурата прикрива престъплението и аз съм готов да защитя това. Имам данни, които ще предоставя, когато Гешев започне да отговоря пред новия главен прокурор. Предприела съм поредното действие-призовал съм вътрешния министър да предприеме такива действия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече