ДБ и ”Продължаваме промяната” ще продължат като конкуренти до вота

0

- Advertisement -

Няколко пъти след разпускането на Народното събрание съм се чувал с основателите на ”Продължаваме промяната” Кирил Петков и Асен Василев, заяви пред тв TV1 Владислав Панев, съпредседател на ”Зелено движение” и заместник-председател на групата на ”Демократична България” в 46-ия парламент Владислав Панев. Не можем да кажем, че няма избор между двете формации, каза той и добави че ”Демократична България” и ”Продължаваме промяната” ще продължат като конкуренти до парламентарните избори.

„Борбата с корупцията е приоритет и за тях, но в последните си интервюта казват, че данъците не трябва да бъдат пипани, с което не съм съгласен. Нашата визия от години е, че делът от БВП, който държавата разпределя, трябва да е до 35%, а не 40%, както е сега“, каза Панев.

- Advertisement -

„Ние протегнахме ръка на „Продължаваме промяната“ за общо явяване на изборите, това не беше възприето и сега продължаваме като конкуренти до 14 ноември“, каза още Панев.

Той коментира и президентския вот, като според него Лозан Панов като президент на България може да се осъществят редица положителни промени за страната.

По думите му коалицията е имала няколко варианта, но при появата на кандидатурата на Панов се е отказала да издига свой представител за президентските избори.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече