„Продължаваме промяната“: Правораздавателната система в България има нужда от дълбока реформа

0

- Advertisement -

„Правораздавателната система в България има нужда от дълбока реформа, за да се превърне в истинска опора на справедливостта в страната”, това казва партията ”Продължаваме промяната” в позиция, разпространена до медиите.

Припомяме Ви, че от 24-ти август се извършва проверка, свързана с бившия икономически министър  и съосновател на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков. Поводът е бил сигнал от гражданин, подаден по електронната поща с твърдения за извършено престъпление от Петков. Сигналът е бил идентичен с твърдения в публикация във вестник „Труд“ от 22-ри август.

- Advertisement -

„Специализираните наказателен съд и прокуратура на Република България, както неведнъж сме казвали, играят твърде „особена“ роля в прилагането на законите в страната и напълно естествено – именно тяхното закриване в този им вид, следва да бъде един от основните приоритети на законодателната дейност на следващото Народно събрание, разбира се като част от дълбоката промяна в посоката на развитие на България“, се казва още в съобщението.

„В този смисъл ясно заявяваме на българските медии и на българската общественост: НАС НЕ НИ Е СТРАХ! Има по-важни неща от страха и едно от тях е да Продължим Промяната“, завършва съобщението.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече