Пеевски проговори! Не познавал Божков и Борисов, нямал общо с „Лафка“!

0

- Advertisement -

Репортер издебна Делян Пеевски, а той отговаря на неудобни въпроси за първи път.

Кандидатът за депутат от ДПС Делян Пеевски се появи  в рядко интервю пред репортера Симон Милков, чиято рубрика в интернет носи името “Шибанистан”.

„За първи път ще бъда водач във Велико Търново. Направил съм много неща за хората на местата, в които съм бил водач“, каза Пеевски, като подчерта, че сега иска да направи нещо и за Велико Търново.

Той отрече да има общо с бизнесмена Васил Божков, Лафка, Бойко Борисов, ГЕРБ.

- Advertisement -

„Не знам какви мерки са взети спрямо закона „Магнитски“. Моите американски адвокати са подали всички жалби“, разкри Пеевски.

На въпрос за отсъствието му от политическата сцена през последните няколко години той отвърна: „Аз не съм се крил от никой. Аз съм си по районите и си работя. Хората са доволни от мен, а не медиите. Винаги за нашите райони на ДПС сме работили“.

И допълни, че ще се бори с олигархията, като отрече той самият да е олигарх. „Заемете се с това да видите какво означава олигарх – човек, който има партии. Аз нямам партия, аз съм само депутат от една партия. Иво Прокопиев кога ще отидете да го попитате? Неговите медии ме нарисуваха за 10 години, че аз съм олигархът. С четчицата Иво Прокопиев ме рисуваше, но проверете да си видите на кои партии е шеф, той е шеф на новите проекти и на Христо Иванов. На 100% Иво Прокопиев стои зад Кирил Петков и Асен Василев“, коментира още скандалният кандидат-депутат. 

ДПС креатурата заяви още, че не притежава никакви медии към момента. „Ако си проверите регистъра, може да видите какви големи компании стоят зад телевизиите“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.