Кандидат-президенти за ваксина: Ето какви са болестите им

0

- Advertisement -

Трябва да има зелен сертификат и за политиците. Те трябва да бъдат ваксинирани, защото не са преболедували много свои заболявания. Бързият антигенен тест за тях не е достатъчен. Те се явяват на много публични места, общуват с много хора и по този начин представляват реална опасност.

Ето например кандидат-президентите:

Румен Радев, който в началото на мандата си беше диалогичен и спокоен, накрая прояви рязко скриваните симптоми на ОВА – остатъчна военна активност. Дали от опитите за дистанциране от БСП, дали от служебните правителства и немощта двата парламента да излъчат кабинет, дали от проблемите със съветниците си, но президентът събуди в себе командира и започна политика на „строй се преброй се“. Трябва бърза ваксинация „комбинативност“, ако не е вече късно. Вече загуби гласовете на ДПС, а както е известно, с тях се избира президентът. 

Проф. Анастас Герджиков също трябва да се ваксинира. Той страда от СБЛ – синдрома на болезнената любезност. Ерудиран, контактен, начетен, но прекалено любезен за политик. На тази нива трябва да си хищник, звяр, нападателен, даже заядлив и коварен. Той засега не ги показва тези качества, а в нашата политика те са задължителни, те са печеливши. Така че една ваксина „ярост“ ще излекува смирението му. И като го преболедува, ще е готов за президент.

Лозан Панов има нужда от ваксина за ОПХ – още повече хъс. Той вече доказа, че има антитела, тръгвайки в битката, но трябва да събере сила и кураж да обедини около себе си десните. Засега обаче го прави доста вяло. Освен това има и душмани, даже при тях. Така че бърза ваксинация, никакви антигенни тестове.

Другите кандидат-президенти са с още по-очевидни нужди от игла.

Валери Симеонов има ССА – синдром на свръх активност. И тя му играе винаги лоша шега. И с майките с „уж болни деца“, и с влаченията на жени. Езикът му действа по-бързо от ума. Ваксина – „мисли бавно“.

- Advertisement -

Конкурентът му на пистата Костадин Костадинов има НСР – нескрита симпатия към Русия. В което по принцип няма нещо лошо, но от геополитическа гледна точка е малко непечелившо в тази България. Ваксина „геоориентация“.

Светльо Витков е със ССН – синдром на субсидийна недостатъчност. След като захлеби добре веднъж и видя колко е добре да си политик, опита още няколко пъти, но без успех. Като Щурчо и Баба Мравка е от баснята. Де си вземе гъдулката и да не чака помощ от мравката хазна. Ваксина – „отрезвяване“.

Луно, луно земьо президентска, пак ли ке се тепаме за тебе. Фолкзвездата е с тежък синдром – ТВС– трябва да се върна на сцената. И го прави много успешно, върти се по телевизиите, по радиата. Че ще вземе гласовете само на роднините си е ясно, но използва великолепно държавната помощ, за да си осигури участия. И пари.

Марешки няма нужда от ваксина, той си има хапчета. За Йоло Денев ваксина няма открита.

Автор: Петър Бойчев

Източник: „Клуб Z“

Колаж Клуб Z

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече