Синдикатите на Бойко искат повече пари, но мълчат за ограбените от него милиарди

0

- Advertisement -

500 хиляди души щели да вдигнат на бунт синдикатите с искане за увеличение на минималната работна заплата. Синдикатите са ядосани. Синдикатите искат повече пари за служители и работници. Синдикатите на Борисов.

Дванайсет години зимен сън и днес лудо събуждане със заплахи. Другари на сикаджията Димитров и Манолов, така ли се договорихте с боса? Защо не заведете 500-те хиляди в Банкя и да поискате да върне откраднатите милиарди? Доста ще скочат заплатите. Няма доказателства, че ги е свил? Тогава заведете армията си пред прокуратурата и кабинета на Гешев да извадят укриваните папки с доказателства и документи за грабежа. Не вярвате? Ами пробвайте. Така правят синдикатите по света.

Три кабинета на ГЕРБ и Борисов „осигуриха“ най-ниски заплати на българите в Европа, най-мизерни пенсии, а милиони българи напуснаха страната заради уродливото мафиотско управление. Вие, др. Димитров и др. Манолов си гукахте с диктатора като влюбени гълъби.

Докато той пълнеше чекмеджета, вие наблюдавахте, кротувахте и се показвахте по телевизиите, за да видим, че ви има. И да отвличате вниманието от грабежа.

- Advertisement -

Команда ли получиха профсъюзите да се активират или да?  

И един екзистенциален въпрос: Тези 500 000 синдикалисти, част от 600-те хиляди гласа, които Борисов предвижда за себе си и ГЕРБ ли са?

Емил Азар, ФрогНюз

Снимка: БНР

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече