Първи скандал в партията на Янев: Къса пола и клишета на Комитова

0

- Advertisement -

Люти спорове и ревност предизвикало участието на бившия служебен министър Виолета Комитова в предаването на Георги Любенов по БНТ внеделя. Комитова, която бе ръководеше регионалното министерство в служебния кабинет на Стефан Янев е една от важните фигури в новоучредената партия ”Български възход”, на която Янев е лидер.

- Advertisement -

Комитова, която е архитект по професия не можа да обясни какви точно са приоритетите на новата формация, нито какво я отличава от „Възраждане“, например. Тя изброи някакви приоритети, но те до един повтарят вече заявени и от други партии и затова превърнали се в клишета.

Изявата на Виолета Комитова обаче предизвикала смут в новоучредената структура и заради тоалета, с който бившият министър се появи в студиото. Ралица Симеонова, бивш зам.-министър на отбраната, и по-бивша шефка на кабинета на Янев и още по-бивша секретарка в Президентството, считана за двигателя на яневата партия, била направо бясна на Комитова, коментират хора, запознати с кухнята на „Български възход“. Симеонова страшно ревнувала от други жени, които се навъртат в обкръжението на генерала от резерва и се стремяла да ограничи техния достъп до медиите. Затова някои предричат „кратък партиен живот“ на Комитова след днешната й изява при Любенов, която предизвикала горещи спорове в ръководството. Доказателство за това било голямото влияние, което Симеонова имала върху Янев и нейният сприхав характер.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече