Украйна и САЩ гласят нова изненада за Путин

0

- Advertisement -

Сега основната цел за военното и политическото ръководство на Украйна е поне да се върне към ситуацията от 23 февруари в обозримо бъдеще. Не е така обаче, ако това да стане след година или десет. Това каза руският политик и адвокат Марк Фейгин в интервю за Ukraine 24 в YouTube.

Според него това е необходимо сега, за да подкрепим, наред с други неща, мобилизационния дух на украинския народ: „Трябва да се разбере, защо хората загиват на фронта. В крайна сметка дори ужасната ситуация в Мариупол трябва да ни даде урок: невъзможно е да си позволим да постигнем какъвто и да е резултат без някаква решителна стъпка. Мисля, че всички чакат да заработи военната машина – американска и европейска, което ще даде възможност, използвайки военно-технически и други възможности, да започне контранастъпателна операция.

Адвокатът отбеляза също, че по въпроса за оръжейните доставки „ще има някаква изненада“: „Ние дори не го разбираме напълно това, но американците и Киев го подготвят. Ще бъде някаква „изненада“ неочаквана за Москва. Така че ще видим. ”

- Advertisement -

Марк Фейгин каза, че от друга страна изненадите вече са започнали: „Кабаева вече е добавена към британския списък със санкции. Това е само началото в цялата история на синхронизиране. Американските, британските и европейските санкции често се различават… Но мисля, че това е следващият етап – започвайки от Кабаева и завършвайки с тези оръжия.“

Той отбеляза, че Кремъл не очаква Украйна да получи тежко оборудване от западните съюзници.

Според него опасеният на Владимир Путин се крият и във факта, че „изненадата“ може да бъде много разнообразна: Ситуацията за Москва сега е изключително несигурна. Какво ще се случи в бъдеще ще зависи не толкова от Москва, тъй като всичките й резерви са видими. А какво може да предложи Западът. Това все още е открит въпрос.“

Превод: Фрог нюз

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече