Ицо Хазарта размаза ГЕРБ: Не сте за среден пръст! За килия сте!

0

- Advertisement -

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров съобщи, че ако може да върне времето, не би показал среден пръст в Народното събрание. В четвъртък (2 юни), по време на изслушване на вицепремиера Калина Константинова за проблемите с бежанците, парламентарната група на ГЕРБ извади листове, на които пишеше „Оставка“. Тогава Петров реши да снима случващото се, добавяйки жеста, след което се извини от парламентарната трибуна.

„Има един метод, по който човек лесно разбира дали е постъпил правилно. Казваш си: ако мога да върна времето назад – бих ли направил това отново? Честно казано – отговорът е „не“. Българският парламент е място, в което са работили велики българи. Хора, които са дали живота и здравето си за страната ми. Предпочитам да свързвам Народното събрание с тях, а не с крадците и отрепките, които имам нещастието да познавам. В този смисъл – да, не е там мястото да се развяват средни пръсти. И не е за гордост, знам го отлично“, пише Хазарта във „Фейсбук“.

- Advertisement -

И продължава: „Обаче нещо много странно се случва вече трети ден.

В петък се разходих пеша из центъра на София, а после и в Люлин. Отидох до Слънчев бряг, а вчера минах през Пловдив. Не помня откога не съм получавал толкова поздравления, прегръдки и ръкостискания. И всеки, абсолютно всеки ми казваедно и също – малко им е на тия.

Не сте за среден пръст. За килия сте – дълго и продължително да я гледате отвътре и да опознаете интериора. Ще дойде и този момент. А дотогава – слезте от служебните коли и се разходете между нормалните хора, ама без НСО. Вярвам, че ще ви поздравят подобаващо“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече