Шокиращ разказ: Емил Пейчев от „Промяната“ едва не уби детето ми

0

- Advertisement -

Бивш кандидат-кмет на Царево от „Гергьовден“, присламчил се миналата година към новосъздадената формация на Кирил Петков и Асен Василев – „Продължаваме промяната“, спретна жестоко автомеле вчера. Едрият бизнесмен Емил Пейчев, който има доста съмнителна слава в града, е предизвикал умишлено инцидента и едва не е убил дете, твърди роднината на пострадалите Нели Пампорова.

Проверка на Флагман показва, че вчера е регистрирана катастрофа в 18:03 часа на територията на Индустриалния парк. В този район е фирмената база на Пейчев, както и тази на Мариян Секулов, който му е конкурент в бизнеса с климатици.

Емил Пейчев, който на 19 октомври ще навърши 39 години, е едноличен собственик на фирма за климатици „ЕМ-БИ КЛИМА” ЕООД. Дружеството е регистрирано на ул. „Михаил Герджиков” 40 в Царево. Баровецът е син на бившия общинар и агент от Държавна сигурност Георги Пейчев Митрев.

На вниманието на Кирил и Асен: Рекетьор от Царево се намърда в листата на „Продължаваме промяната” (СНИМКИ) - Narod.bg

Емил бе регистриран като кандидат за народен представител от коалицията „Продължаваме промяната” на десето място в листата за Втори МИР Бургас миналото лято. Така на 1 октомври 2021 г. в пост, подкрепен от фамозни фотоси, Пейчев обявява следното: „Време е! Тръгваме към Софето и влизаме в политическа кампаня.” Вижда се, че поема към жълтите павета с бяла ВИП-лимузина, в която се вози с шурея си – бившия председател на ОбС в Царево Даниел Скулиев.

Ето и разказа за вчерашната катастрофа от Нели Пампорова:

Без цензура…
Отгледана съм от прекрасно семейство с много топлина и любов,която безрезервно получавам и до днес от своите близки и родители. Със същите тези чувства, с които са ме дарявали е пропита и душата ми и тях аз самата имам нужда да споделям с детето си,приятелите си, хората около мен и не само…

Но днес ще бъда невъзпитана…

Извинявам се на своите родители!

Онези,които ме познават знаят, че махленските свади са далеч от моята същност,но щом се налага ще се жертвам…

- Advertisement -

С мълчанието си, човек може да каже много, но думите в тишината би чул само интелигентен,сърцат и душевно чист човек…

А човекът,който ме провокира да напиша този пост не разбира мълчанието, напротив, приема го за слабост и реши, че е вечен и безсмъртен…
Човекът, който ме провокира да напиша този пост е достойният представител на низостта на своята фамилия Емил Пейчев…

Пейчев пътува към Софето да става депутат

Вчера вечерта същия този човек, претендиращ за власт, справедливост и честност, най-вече БАЩА, едва не уби моето дете,умишлено врязвайки се в превозното средство, в което детето е седяло, возейки се с баща си. Благодаря на Бог, че не е позволил да уцели вратата на Давид, а съседната на него! Както с почти всеки в нашия град, Пейчев и фамилия имат проблем и конфликт и с Мариян Секулов, но не доумявам как на психически здрав човек би му хрумнало да види детето в колата и жаждата за мъст и лошотията да са толкова по-силни от морала, ценностите, човечността и бащиното чувство, защото и той е баща и има деца…

А най-шокиращото беше,когато пристигнах и попитах: “Защо бе, Емо, имате си някакви отношения с Мариян, но детето ми виждаш е вътре?”

Отговорът беше: “Изобщо не ме интересува!”

Фамилия Пейчеви са срам и позор за нашия красив и спокоен град.

Мислех, че отдавна са достигнали дъното и падение по-надолу няма…,но това надмина всички граници на нормалността…

Емил Пейчев, никога не забравяй,че си временно на тази земя,че нищо няма да вземеш със себе си един ден и както голи сме дошли на този свят така и ще си отидем. Изпускаш живота, часовникът не спира да тиктака,….времето минава безвъзвратно и не можеш да върнеш нито миг… остава все по-малко… Подари изгубеното време, в което се чудиш каква низост да сътвориш, подари го на децата си,зареди душата и сърцето си с добро… Лошотията те изяжда отвътре и идват болестите…..Не си струва!

Опомнете се, хора, смирете се и най-вече имайте страх от Бога!…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече