Q-Пейкин и Цуни-Гунчева: културни сме, не като Джони и Амбър

0

- Advertisement -

Хубавата Елена Цуни-Гунчева си тръгна от „Възраждане“ заради партийната цензура и егото на лидера Россинант Q-Пейкин. Казармената дисциплина в партията буквално ѝ подрязала крилете и тя не можела да разгърне високоточковия си потенциал. 
„Това е истината за нашата раздяла и ще разочаровам любителите на жълто-кафяво бельо – разказва Гунчева. – Всичко стана културно, ние сме висша цивилизация и древна култура, не сме примитивни простаци като Джони Деп и Амбър Хърд, които си развяваха пред цял свят нааканите чаршафи, извинете ме за неприятния израз и тъжната истина. Американците са млада нация, историческо пеленаче и то наакано. Когато ние сме връзвали мартеници, те още не са били открити. Затова са такива варвари и толкова се излагат, когато например знаменитости се развеждат“ – направи характерно движение с устните си интелигентната красавица и древна българка. 

Цуни-Гунчева сподели как ще се казва новият ѝ политически проект. Той ще носи името „Български Ренесанс“. 

„Спрях се на това име, защото не съм изоставила идеите на „Възраждане“, а пък ренесансът е вид възраждане. Аз съм ренесансов тип жена, това също за съжаление не можах да го покажа добре заради партийната цензура. Повтарям: аз не изоставих идеите на „Възраждане“, но егото на лидера се оказа по-голямо от идеите, учтиво казано“ – цупи устни и върти ренесансови муцунки разкошницата. 

- Advertisement -

След като екс-възрожденката Цуни-Гунчева изложи подробно мотивите за развода си с „Възраждане“, Россинант Q-Пейкин също изложи своята гледна точка за разлъката, като сподели с нас някои потресаващи подробности, които не е разкривал никъде другаде. Цуни-Гунчева всъщност пречела на ромската интеграция във „Възраждане“, призна Q-Пейкин с най-внимателни изрази.

„Тя като пловдивски аристократ не можеше да приеме, че и ромите могат да станат хора с наша помощ – клати глава Россинант. – Тя ги счита за окончателно непълноценни, един вид само заемат жизнено пространство. Това също бе сериозна причина за раздялата ни. Аз исках да използвам някои негативни стереотипи за етноса в наша, славяноболгарска полза. Исках да привлечем професионални крадци от тяхната общност на наша страна, да ги вербуваме и да ги принудим да откраднат историята ни от Северна Македония. Да откраднеш от крадеца не е грях. Но Цуни-Гунчева непрекъснато саботираше тази наша инициатива и направи всичко възможно да я провали. Не искам да разкривам как ставаше това, само ще кажа, че за нея тези същества представляваха нещо като черните роби на Клеопатра. Не ме карайте да уточнявам, не искам да бъда вулгарен, няма да падаме на нивото на Джони Деп и Амбър Хърд“ – тъжно артикулира Q-Пейкин. 
***
„Не харесвам такива неща – нацупи устни и по тая тема невероятницата Цуни-Гунчева. – Кражби, шмекерлъци, цигански номера, това не е достойно, българите и русите никога не са били крадци. Аз да не съм Елена Поптодорова, с извинение!“ – извини се Хубавата Елена. 

Фалшимент Петров, „Сега“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече