Хаджигенов: Някои хора имаха илюзията, че Радев подкрепя идеята за демокрация и за правосъдие!

0

- Advertisement -

Някои хора имаха илюзия, че президентът Радев някак си ще подкрепя идеята за демокрация и за правосъдие. Подкрепяше я, докато е в негов интерес.Когато не е в негов интерес, той не я подкрепя. Политиките на Радев, доколкото са видими, са доста крайни. Според интереси – били негови или други интереси. Това заяви адв. Николай Хаджигенов.

Президентът Радев трябваше да се притеснява за служебното си правителство. Ако се издъни ще влезе в иисторията по неприятен начин. Някои негови министри застанаха срещу него, допълни адвокатът по БНТ.

- Advertisement -


По думите му четворната коалиция е била сглобена по грешен начин и е нормално, че падна.


Лидерът на „Ние идваме!“ призова за предизборно обединение с „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. Според него е необходимо да има предизборна коалиция, за да са ясни гласовете и след това да се гради програма.

„Ще има избори пак и пак, докато не разберем, че трябва да се създаде общ демократичен фронт, т.е. – събираме хората, които искат демокрация и правосъдие, изготвяме предварително програмата, стъпките и математиката. Тогава ще се съберат гласовете на хората, защото може да се предложи нещо ново.“, отбеляза Хаджигенов.


По думите му четворната коалиция е била сглобена по грешен начин и е нормално, че падна. „Този тип обединение беше неправилен – трябваше преди изборите да има предизборна коалиция. БСП са огромен проблем във властта и това не е новина от днес. Бойко Борисов влезе във властта заради БСП. 16 години по-късно нищо не се е променило, те управляват по същия начин. За „Има такъв народ“ – каквото успяха да разрушат, го разрушиха, т.е. всичко. Ако трябва да взривяваме нещо, на тях ще се обадим.“, коментира Хаджигенов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече