Заради любовник! Малката дъщеря на Путин влизала спокойно в Германия над 20 пъти!

0

- Advertisement -

Повече от 20 пъти по-малката дъщеря на Путин явно е посетила Южна Германия през последните години, за да се среща със своя любовник. Защо това е останало незабелязано, макар че е била придружавана от президентска охрана?

Германските органи за сигурност явно са проспали многобройни пътувания на една от дъщерите на Владимир Путин до Бавария. Разкрития на сп. „Шпигел“ и руската разследваща платформа „Istories“ сочат, че от 2015 година насам Катерина Тихонова явно е пътувала повече от 20 пъти до Германия. При това тя е била придружавана от навярно въоръжени бодигардове на руската Служба за сигурност към президента, пише „Дойче веле“.

Какво показват данните

На германската полиция и разузнаването очевидно не са направили впечатление въпросните пътувания, въпреки че Тихонова е летяла до Германия под истинското си име.

Пътуванията са регистрирани благодарение на прихванати резервации за полети, копия на паспорти и данни от една италианска виза под номер ITA031963667.

- Advertisement -

Едно единствено нейно пътуване през 2019 година е била забелязано от германските служби за сигурност – макар и случайно. По-нататъшното проследяване на данните обаче не е дало резултати.

Провалът на службите

Себастиан Фидлер – експерт по сигурността и депутат от ГСДП – разкритикува остро провала на службите: „Въоръжени бодигардове на руския президент се разхождат незабелязано из Бавария и никой не се интересува от този факт“, заяви той, цитиран от NTV.

По-малката дъщеря на Путин явно е пътувала до Германия, за да се среща с един мъж, с когото отдавна поддържа лична връзка. Става дума за Игор Зеленский – руски творец, който не е роднина на украинския президент Володимир Зеленски. До април тази година Игор е бил ръководител на Баварския държавен балет и навярно е баща на четиригодишната днес дъщеря на Тихонова.

Кремъл, Тихонова и Игор Зеленский оставиха без отговор запитвания на германски медии за въпросните пътувания.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече