Бързи кредити – манията на 21 век

0

- Advertisement -

21 век е време, в което сме залети от разнообразие. Пазарът е затрупан от хиляди продукти и услуги и всеки ден се появяват нови. Социалните мрежи допълнително усилват желанието ни да притежаваме повече вещи и да харчим постоянно. Когато всеки около нас се хвали с ново преживяване, ние също започваме да търсим начини да направим живота си по-интересен. Съществува обаче един проблем. Средствата често не стигат да покрият всичките ни нужди и желания. Често заплатата не достига дори да покрием разходите си за храна и битови сметки, а какво остава за забавления и скъпи придобивки. В такъв случай много хора прибягват до вземането на бързи кредити.

От къде вземаме бързи кредити?

Има няколко начина по които можем да се сдобием със средства на заем. Един от тях е да вземем пари от наш приятел или познат. С времето обаче все по-малко хора са склонни да дават заеми на свои познати. Това е така, защото масово хората взели заеми от познати не ги връщат. Освен това, ако ви трябват пари на заем, трудно се намират хора готови да ви заемат по-големи суми от 100-200 лв. Друг популярен начин на финансиране е потребителският кредит от банка. Негов недостатък е, че банките имат доста изисквания към клиентите си. За да вземете заем от банкова институция трябва да имате постоянен трудов договор от поне шест месеца, както и да сте с добра кредитна история. Може би най-лесния начин да вземете средства на заем, ако сте физическо лице са така наречените бързи кредити. Те станаха изключително популярни последните години.

- Advertisement -

Бързи кредити – заслужават ли си?

Върлуват противоречиви мнения за услугата бързи кредити. Някой потребители смятат че институциите за бързи кредити си служат с нечестни практики и предлагат неизгодни условия на клиентите си. Други са доволни от бързите заеми и се възползват многократно от тях. Истината е някъде по средата. Ако постоянно теглите бързи кредити наистина няма да сте в изгодно положение, но пък, ако сте в спешно положение, тази услуга може наистина да ви помогне.

От къде да изтеглим бързи кредити?

Конкуренцията при фирмите за бързи кредити става все по-ожесточена. Това от една страна е добре за потребителите, тъй като кредитните компании предлагат все по-добри условия и все повече промоции с цел клиентите да изберат тях. За да изберете правилната за вас фирма трябва да си направите проучване. Разгледайте сайтовете на различните институции за бързи кредити и вижте какви суми отпускат, какви условия предлагат и имат ли промоционални оферти, от които можете да се възползвате. След като се спрете на небанкова финансова институция отговаряща на вашите нужди се свържете с неин служител и попитайте за детайлите относно вземането на бърз кредит.

Въпреки че са популярни сред потребителите бързите заеми крият своите рискове. Преди да изтеглите такъв, бъдете сигурни, че ще успеете да погасявате вноските си навреме. Ако това не е така, помислете как можете да намалите разходите си или да поработите допълнително за да си докарате допълнителни приходи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече