Времето за големите манипулации започва!

0

- Advertisement -

Социалните мрежи се превръщат в поле за битка преди изборите на 2 октомври и вече има „армии от тролове“, които са активирани, а социаните страхове се запалват там, където ги няма. Служебната власт пък се държи като предизборен щаб на една определена партия.

„Голяма част от политическите сили не искат да излязат и да заявят публично своите позиции. На повърхността виждаме клиширани фрази, общи пожелания и обещания, които не е ясно как ще бъдат сбъднати. Сред хората, когато отидат, политическите сили говорят различни неща – опитват се да плашат, да дават обещания и т.н. Слоганите, с които се заявиха част от политическите партии вече, са толкова клиширани и лишени от всякакво съдържание, сякаш са направени с генератор за случайни послания“.

Това каза комуникационният експерт Любомир Аламанов.

Според него партиите не са вярвали, че толкова скоро ще има нови избори и не са подготвени психологически:

- Advertisement -

„Отново няма да видим задълбочени дебати и истински сблъсък на идеи. Виждат се само обвинения и контраобвинения. Така отвращението на хората от политическата класа става все по-видимо“.

По думите на Любомир Аламанов служебният кабинет се държи като предизборен щаб на „една определена политическа сила“:

„Запалване на страхове, където ги няма, ще бъде основният мотив“. 

Той изтъкна, че социалните мрежи ще бъдат поле за битка преди изборите на 2 октомври и добави, че вече има „армии от тролове“, които са активирани:

„Хората да внимават какво четат по социалните мрежи и да си проверяват информацията, защото времето за големите манипулации започва сега“. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече