Ексагент на ЦРУ: Превратът срещу Путин е въпрос на време

0

- Advertisement -

Путин седи върху буре с барут. Има много умни руснаци, виждащи, че той вече е загубил войната, т.е. не е напреднал в Донбас, не успя да превземе Киев, губи територии около Херсон. Ако Путин продължи тази война, то това несъмнено ще доведе до унищожаването на икономиката на и на Западна Европа, и на Русия.Това пък, от своя страна, ще се доведе до действия срещу самия Путин. Преврат или както казват от КГБ „контролен изстрел“ в тила.

Това заяви пред bTV бившият агент на ЦРУ Робърт Беър.

Според него войната на Русия в Украйна обаче може да продължи още време, което би довело до унищожаването на Русия такава, каквато я познаваме.

- Advertisement -

Той открои, че в Русия се наблюдават твърде много брутални  смъртни случаи , които няма как да бъдат счетени за случайност:

“Става дума за политика на силния, руснаци отправят послания помежду си, крадат се пари. Не знаем какво точно се случва и никога няма да разберем, можем само да гадаем“.

По думите му най-голямата изненада през този век е контраофанзивата на Украйна.

“Украинците са решили, че ще бъдат мъченици и ще се съпротивяват на руснаците. Ще бъдем свидетели на продължаваща съпротива в Донбас, в Крим, на партизанска война. Единственото, което Путин може да направи в момента, е да разруши Украйна така, както Сталин по време на червения глад, Това е геноцид. Неприятно е, но това е възможна хипотеза“, обясни бившият оперативен агент на ЦРУ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече