Има план за отстраняването на Путин, ето какъв е

0

- Advertisement -

Създаден е план за отстраняването на Владимир Путин от власт в Русия. Кремъл възнамерява да обяви, че той е „болен“, с което да оправдае този ход.

Това каза руският публицист Андрей Пионтковски, цитиран от агенция УНИАН. „В руския елит активно се обсъжда обявяването на болестта на Путин и временното прехвърляне на правомощията му на колективен орган – Съвета за сигурност. Инициатор на тази идея е Юрий Валентинович Ковалчук, който е един от най-близките хора на Путин“, каза Пионтковски.

- Advertisement -

„Той управлява цялата му огромна финансова империя, а освен това е негов външнополитически гуру. Ковалчук ​​е класически ултрафашист с крайни имперски възгледи, идеологът на войната с Украйна и Запада, която е отмъщение за поражението на СССР. Именно той тласна Путин във войната с Украйна“, заяви Пионтковски.

В същото време Пионтковски посочи, че основната задача на Ковалчук ​​е да запази властта и собствеността на цялата управляваща група. „Ковалчик е умен човек. Той разбра, че Русия губи и в тази ситуация реши, че е изправен пред задачата да запази властта и собствеността не само на своята, но и на цялата управляваща група“, каза анализаторът. Негативното отношение към Путин постепенно нараства заради огромния провал на руската армия в Украйна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече