Край! И Ива Митева заряза Гологлавия и измислената му партийка

0

- Advertisement -

Бившият председател на Народното събрание Ива Митева обяви, че се разделя с „Има такъв народ“.

В интервю за по NOVA NEWS, Митева обясни, че е изпълнила ангажимента си към партията на Слави Трифонов.

„Аз не съм била член на ИТН или на друга партия, имах поет ангажимент към конкретни избори и го изпълних.”, каза председателят на 46-ото народно събрание Ива Митева в отговор на въпроса напуснала ли е партията на Слави Трифонов.

Запитана дали ще участва в следващи избори, тя бе лаконична – „времето ще покаже“.

- Advertisement -

„Изборите свършиха, бях поела конкретен ангажимент за конкретни избори, участвах с цялата си енергия, играх с чест и достойнство. Аз и колегите ми доказахме думите на Кристиан Таков, че „Моралът е доброто”.

В ретроспекция за минали видни личности от българската история – Панайот Волов и Георги Бенковски Митева запита: „Имаме ли такива като Бенковски, Волов днес? Имаме ли духовни водачи”. Тя припомни и юриста Кристиан Таков.

Относно дейността на сегашния парламент тя каза: „Странно е поведението в този период на парламентарните групи”. Митева припомни, че БСП преди са се въздържали за машинното гласуване.

„Избирателната активност няма нищо общо с хартиената бюлетина”, каза Митева. Тя обясни, че избирателната активност не се влияе от начина на гласуване – с хартия или с машини. Юристката акцентира, че при машинното гласуване има много по-малък брой недействителни бюлетини.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече