Датски шпионин разкри: Фатална болест  подтикнала Путин към войната в Украйна

0

- Advertisement -

На 24 февруари ще се навърши точно година от началото на т.нар. ”специална военна операция” в Украйна, която започна Москва.

Но какво подтикна руският президент Владимир Путин да предприеме тази крайна стъпка, с която върна военните действия на територията на Стария континент за първи път след края на Втората световна война?

Датски разузнавач твърди, че знае причината и по думите му тя се крие в здравословното състояние на Путин.

Експертът по руско разузнаване към Министерството на отбраната на Дания, чиято самоличност се запазва в тайна, обясни, че Путин е предприел инвазията в бившата съветска република в резултат на „страничните действия“ от лечението, на което е подложен заради раковото си заболяване.

- Advertisement -

Според него стопанинът на Кремъл е изпаднал „в делириум и заблуда за величие, вследствие на което издал заповедта за нашествието в Украйна“.

Делириумът и заблудите за величие са част от страничните ефекти при хормонално лечение, което приема Путин, коментира той пред местното издание „Berlingske“.

Въпреки това датското разузнаване не смята, че в скоро време някой ще посмее да свали от власт Путин.

Не виждаме никакви индикации в тази насока. Но дори да се опита нещо такова, от ФСБ ще реагират и ще неутрализират такава заплаха много бързо, допълни още разузнавачът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече