Вардят Путин и кортежа му със ЗРК „Панцир“ от дронове

0

- Advertisement -

Руският президент Владимир Путин се вози в кортеж, придружаван от зенитно-ракетен комплекс „Панцир“ (използван като средство за противовъздушна отбрана).

Системата за противовъздушна отбрана защитава колата, в която пътува президентът на Руската федерация, от евентуална атака от дронове, разкри руският политолог Станислав Белковски.

- Advertisement -

„Той (лидерът на руснаците – бел. ред.) вече се движи в кортеж със система за противовъздушна отбрана „Панцир“, за да сваля идващите дронове… потенциално“, сподели експертът. Белковски отбеляза, че в кортежа на Путин са включени два автомобила Aurus (автомобили, специално предназначени за публични пътувания на руското ръководство).

Сега в кортежа на Путин има „Панцир“, както и два автомобила Aurus – обичайна практика е световните лидери в кортежите си да имат два еднакви, за да не се знае в кой от тях точно пътуват в момент на потенциално нападение.

През последните месеци зачестиха атаките с дронове по руски цели. Параноята на Путин, че ще бъде ликвидиран, придобива все по-мащабни измерения. Руският лидер рядко излиза от бункера си, а освен това няма доверие дори на най-приближените си подчинени. На публични прояви той често седи на маса на поне 4-5 метра разстояние от своя събеседник.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече