Гебрев: Пожарът в склада ми край Карнобат пак е дело на руските служби!

0

- Advertisement -

Взривовете в оръжейния склад в Карнобат са станали, малко след като е прекъснал токът. Това заяви в ефира Нова телевизия оръжейният търговец Емилиян Гебрев.

„Когато са взети всички мерки, няма как такова нещо да се случи. От миналата година досега нямаме каквато и да е информация за взрива тогава, за да се вземат изводи”, подчерта той.

„Теоретически и практически е невъзможно някой да е запалил цигара в склада, който горя”, категоричен е Гебрев.

- Advertisement -

Оръжейният търговец напомни, че взривовете и пожарът са се случили през нощта:

„По това време има само охрана. По принцип в този обект няма хора, освен когато има почистване или ремонтно-възстановителни дейности. Няма как да са цигари. Самият боеприпас не се запалва просто така. Трябва да се инициира нещо, което да го задейства и той да тръгне да се взривява”.

„Охраната казаха, че системата се е нарушила, прекъснало е електричеството и след известно време са се включили взривовете”, разказа Емилиян Гебрев.

Преди време Гебрев бе обект на отравяне с новичок и тогава едва оцеля, след като бе в кома. Той е убеден, че е бил натровен от руски агенти. А взривовете от миналата година в същия склад – той отново смята, че са дело на руските служби.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече