ПП и ДБ не осъзнават, че са изнасилени от Пеевски (ВИДЕО)

0

- Advertisement -

„Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ не са научили политическата игра, те са в огромната клопка на зависимостите, създадени от ГЕРБ и ДПС. Това коментира известният PR специалист Диана Дамянова в предаването (О)позиция на в. СЕГА. 

„Нямам никакво съмнение, че Бойко Борисов и Пеевски са партньори – те са зависими един от друг. Когато притежаваш икономиката, политическата власт ти трябва, за да си пазиш икономическата. Когато Борисов продаде на ПП и ДБ себе си, той спазари и Пеевски. Бях голям апологет на това да преглътнем Борисов, за да осигурим на България някаква разумна власт, но да перем и Пеевски, това вече е прекалено“, смята Дамянова. 

Според нея драмата на това управление е, че част от него – ПП и ДБ, не осъзнават, че „са изнасилени от Пеевски“. Ако го осъзнаят, тогава ще работят само за онази част от своите политически задачи, за които е достатъчно обикновено мнозинство. „Дали Борисов ще „скъса“ с Пеевски, това е друга тема. Но те трябва да спрат да говорят за онези 180 гласа, необходими за промени в Конституцията, защото 36 от тях са на Пеевски – а как ще ремонтираш съдебната система точно с този, който я е създал. Много по-добре е да се разчита на обикновени мнозинства и стъпка по стъпка да се прокарват промените“, убедена е Диана Дамянова.

 Вижте още във видеото: 

- Advertisement -

какви са шансовете на предприемача милионер Васил Терзиев да стане кмет на София; 

какво смята ПР експертката за връщането на Румен Спецов начело на НАП и за други „странни“ назначения и номинации на управляващите;

защо  е неприемлив най-новият политически термин „сглобка“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече