Вижте го! Любо Къдравия, който върти 100 млн. лв., се оказа ортак с Ники Митничаря (снимка)

0

- Advertisement -

Мистериозният бизнесмен Любомир Парашкевов, племенник на милиардера-беглец Васил Божков, затова ѝ наричан Малкия Череп, когото Narod.bg осветли като схемаджия №1 в Бургаския вилает, оперира с над 100 милиона лева лични авоари!

Това е Малкия Череп, или Любо Къдравия, както е познат Любомир Парашкевов

До момента лицето му бе абсолютна мистерия за масовата публика. Това е първата снимка, която излиза по медиите.

Баснословно богатият Любо Къдравия, както е официалният прякор на тариката, обаче не може да докаже произхода на парите си, потвърди пред Narod.bg източник от МВР в Бургас.

Малко хора знаят точните параметри на бизнес начинанията му, още по-малко – откъде е стартовият капитал и какви точно врътки движи в момента.

Все пак спецслужбите са наясно, че става дума за нефт, горива на дребно и едро, туризъм, земеделие, строителство и т.н., като портфейлът му е за над 100 млн. лева.

- Advertisement -

Очаквано, бизнес успехът на Малкия Череп стартира в мътните мутренски години, в които всяка силова структура бе превзела определен сектор от икономиката и го защитаваше с цената на трупове.

Ченгетата в Бургас говорят, че Къдравия бил толкова убедителен в привличането на съдружници, че успява да привлече към схемите си всеизвестният на национално ниво играч Николай Филипов – Ники Митничаря, за когото Narod.bgе писал неведнъж.

Бившият съпруг на залязлата тв водеща и депутатка от „Атака“ Калина Крумова, прясна съпруга на Борислав Захариев, популярен като Боби Турбото е популярен предимно с врътките си в сферата на изкупуването на скрап и схеми с нефтопродукти.

Ники Митничаря и Калина Крумова имат 21-годишен син – Николай Михайлов-джуниър, в момента студент в Англия.

Митничаря и Любо Къдравия дотолкова се харесват, че служителят на Агенция „Митници“ напуска благия пост, който му обещава бляскава финансова кариера в държавата, за да се влее в частния бизнес, явно има защо…

Любо е като доктор Ханибал Лектър и слуша в усамотение етюди на Дебюси , докато приятелчето му агресивно, рисковано, но успешно налага бизнеса им, яздейки ролс-ройс, бентли, мерцедеси и други емблеми на благоденствието, на които Любомир Парашкевов чак толкова не държи, смята информаторът на Narod.bg.

Narod.bg обещава трета част на разследването, от която читателите ще научат колко проверки от НАП има върху бизнес начинанията на Любомир Парашкевов – Любо Къдравия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече