ABC Pharmacy отбелязаха с коктейл откриването на новите аптеки в Пловдив (снимки)

0

- Advertisement -

С изискан коктейл веригата ABC Pharmacy отбеляза откриването на новите си обекти в Пловдив. Над 50 гости присъстваха на събитието на 29 септември, където освен представянето на модерните аптеки, фармацевтите зарадваха присъстващите с много подаръци и други приятни изненади.

ABC Pharmacy се открояват от масовите аптечни мрежи с иновативния интериорен дизайн и богато зареждане на фармацевтични продукти. Тук може да намерите не само лекарства и медицински изделия, но и висок клас маркова козметика, бебешки храни и аксесоари, ортопедични аксесоари и др.

Откритите обекти се намират в ж.к. „Младежки хълм“ на бул. „Свобода 65А“ – „Офис Парк“, както и в квартал „Остромила“ – ул. „Остромила 49“. Тенденцията е занапред обекти на ABC Pharmacy да бъдат открити из цяла България, в удобни за клиентите райони.

Една от най-отговорните задачи, които фармацевтите на ABC Pharmacy си поставят, е доброто обслужване, внимание и грижа към потребителите. Мисията на новата верига е винаги да поставя социалният аспект пред търговския и здравето на всеки клиент да е приоритет за служителите.

Водени от тази основна идея, ABC Pharmacy предлагат безплатно измерване на артериално кръвно налягане или кръвна захар.

- Advertisement -

Отново с приоритет към здравето на потребителя ще се извършват безплатни медицински консултации, а на фармацевтите от веригата винаги може да разчитате за компетентен съвет и индивидуално отношение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече