Не е виц! Борисов и Пеевски – спасители?!

0

- Advertisement -

Гответе се за нов скандал, този път през министъра на ЕУ – който е прихванат от Пеевски и комуто, за драматизъм, е назначена охрана след дадени показания в градската прокуратура. Само си представете как прихванат от мутромафията и политици, които поръчват убийства, министър Йоловски ще бъде заплашван от академик Денков!? Този министър, който се оказа тотална щета, изигра ключова роля в торпилирането на машинното гласуване.

Лична отговорност за неговото назначение носи ексминистър Божанов, който вместо да поеме този пост, по решение на ДБ, го отстъпи на нестабилен човек, лесно прихванат от задкулисието.

Днес-утре той ще влезе в ролята на поредното „острие“ – а ла Радостин Василев, който да громи ППДБ. Скандалът ще изгърми точно преди балотажа в неделя,, вероятно още утре.

Защо Пеевски? Бесен е, защото неговата база – кметските места в Пазарджик и Пловдив е застрашена и фаворитите му са на балотаж. Нечувано, как може някой да посегне на негова собственост?

Както можете да се досетите тази работа е мислена отдавна от отделите за мръсни поръчки на ГЕРБ и ДП. Специално са пратени съветници по мръсни номера и изборни технологии от Русия. Ще обвиняват висши представители на ППДБ, в корупция – възможна, евентуална, в бъдеще. Ще цитират огромни числа – отново вероятни бъдещи корупционни схеми. И това са схеми на същите хора, през които реално са реализирали в близко и по-далечно минало гранд корупционни сделки за милиарди – КТБ, Турски поток, магистрали, Виваком, без чет са. За тях няма нито прокуратура, нито съд.

Познайте – този път няма да е ДАНС, а нереформирания КПКОНПИ!, така за лъскане на престиж. Няма майтап. Действителността като виц.

- Advertisement -

Най-лошото е, че при тази постоянна и усилваща се политическа детонация, откровено мога да твърдя, че ГЕРБ и ДПС са поели курс към сваляне на правителството на Денков и политически атентат срещу Терзиев. Край на сглобката.

Просто няма начин след толкова брутални атаки да може да се възстанови доверието.

ППДБ трябва спешно да преминат в атака по корупционна линия, иначе пак ще догонват събитията.

За Борисов и Пеевски вече няма червени линии, които не трябва да бъдат преминати. Те вече минават в режим – спасяваме България. Не е виц – Борисов и Пеевски спасители – не случайно днес в Пловдив ББ поде този рефрен. Толкова за евроатлантизма им.

Изходът от ситуацията е максимална мобилизация – както тъпата им схема с отмяната на машинното гласуване не сработи в неделя, така и действията им може да имат точно обратния ефект. Но за това ППДБ не трябва да мълчат, а да отворят папките с корупция и грехове на милиардерите Борисов и Пеевски.

А вие, вие се гответе за излизане на улицата – ситуацията е като преди 9 години – Пеевски в ДАНС.

Илиан Василев, Фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече