Щерките на Путин ще казват, че е жив срещу важни постове в Москва?

0

- Advertisement -

Телеграм каналът „Генерал СВР“ разпространи нова публикация, в която твърди, че с дъщерите на Владимир Путин са постигнати „определени компромиси“, за да поддържат „слуха за уж живия“ президент на Русия.

„Смъртта на Путин, оказва се, е държавна тайна. Част от семейството на покойния президент се оказа заложник на ситуацията и съдбата им се решава от сегашното ръководство на страната.

Партньорката на Путин Алина Кабаева и нейните деца са под контрола на хора от президентската служба за сигурност, които сега са обект на заповеди и инструкции на Николай Патрушев.

Бяха постигнати определени компромиси с дъщерите на президента, те са готови да подкрепят мита за уж живия Путин, но в същото време изложиха редица условия, които бяха приети“, докладва каналът.

- Advertisement -

„Генерал СВР“ обобщава, че компромисът и споразуменията на вътрешния кръг на „покойния Путин“, обединени около Патрушев, са нестабилни и крехки.

По-натам в публикацията се подчертава, че „тялото на Путин все още е във фризера на президентската резиденция във Валдай. Медицинският персонал, участвал в лечението и реанимацията на Путин, е бил задържан известно време на територията на резиденцията, но след одобрението на секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев, те бяха условно освободени под подписка за неразгласяване и се намират по местоживеене с мярка забрана за напускане на района“.

В текста се споменават и за бъдещи промени в ръководството на Русия. „Мария Воронцова ще стане министър на здравеопазването в бъдещия кабинет на министрите, а Катерина Тихонова ще заеме мястото на Дмитрий Медведев в Съвета за сигурност“, пояснява „Фокус“.

Твърди се още, че „Николай Патрушев комуникира едновременно по няколко канала с ръководствата на няколко страни, запознати със ситуацията, издавайки гаранции за приемственост на курса и различни обещания. По-специално, началото на операцията на Израел в Ивицата Газа е резултат от споразумение с Николай Патрушев за сдържане на антиизраелските сили в региона от страна на Русия. Александър Лукашенко получи „зелена светлина“ от Патрушев за активна мироопазваща дейност, с която той всъщност веднага се зае“.

„В момента се водят преговори за окончателната конфигурация на бъдещото правителство в Русия. Скоро ще има решения и големи промени. Държавата наистина се ръководи от Николай Патрушев“, уверява „Генерал СВР“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече