На вниманието на прокуратурата: Силвия Милчева и Ангел Коларски – Бони и Клайд от Варна (Всичко за измамите им)

0

- Advertisement -

Поредната българска Мата Хари живее във Варна! Това пише в сигнал до редакцията  на alarma.bg, измамена от схемите на Силвия Вълкова Милчева дама, която пожела да остане анонимна, заради следствените действия, които се водят в момента срещу въпросната крадла.

Милчева от години се представя ту за адвокат, ту за брокер на недвижими имоти и доста умело оплита в лъжите си дори хора със сериозен бизнес и социално положение.    

Потърпевшата разказа, че е изгоряла със сериозна сума пари за закупуване на атрактивен имот. В схемата се включва и Ангел Коларски, с когото жертвата се познава. Познава цялото му семейство и не допуска, че точно толкова близък човек може да я подхлъзне. Та Коларски я убеждава, че Милчева й съдейства за закупуване на мечтания имот.

„Аз се доверих, защото с Ангел се познаваме отдавна. Той се кълнеше, че Силвия е коректен и точен човек, а се оказа, че двамата са били комбина“, пише в сигнала си дамата от Варна.

- Advertisement -

Въпреки че има подписан договор, с всички необходими реквизити, се оказва, че той не би свършил никаква работа в съда, тъй като въпросната дама няма никакво движимо или недвижимо имущество на нейно име.

Поредната измамена жертва се заема да направи свое разследване и бива изумена. „Адвокатката“ е разследвана от прокуратурата за безброй подобни представления от години насам. Сигнали срещу Милчева са подавани в полицията,  в прокуратурата. И от цели 30 години… нищо! За престъпления, извършени през далечната 1995г. има присъда, влязла в сила през 2005г., и то условна!!!

„Много от измамените, с които се свързах, отказват да застанат с имената си, защото българинът явно се срамува да признае, че е бил измамен по такъв балъшки начин, и не иска другите да го смятат за глупак“, изповядва в сигнала си потърпевшата.

Тя не може да проумее как правосъдната ни система работи толкова тромаво.    

„Прокуратурата работи със скоростта на охлюв. Изумена съм, че няма  обща база данни, няма информация, че срещу един и същи човек може да са подадени няколко жалби едновременно, ако те не попаднат при един и същ прокурор. И става дума за един и същ град – Варна!“, гневно разкрива нашата читателка.

„Удивителен е фактът, че Силвия Милчева живее и се радва на живота и не спира с измамите. Личната й карта е с изтекла валидност, не плаща никакви данъци, осигуровки, няма банкови сметки! А и защо да има, след като в лицето на прокуратурата тя намира негласен съюзник. Нейни жертви не са само хора с възможности, а и такива, които са отишли на дъното в социалната стълба, затъвайки в кредити, заради Силвия. Но най-отвратителната част от цялата история, която разказах до тук е, че тя печели от нещастието и болестта на детето си. Момчето е със заболяване, което тя използва и мами хората да й пращат пари, я за сърдечна операция, я за нещо друго“, разказва читателката на alarma.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече