Задържаната с кокаин „Мис Силикон“ в интимна връзка с депутат

0

- Advertisement -

Дрогирана с кокаин бе заловена да кара Мис Силикон Катрин Йорданова миналия понеделник. Самонадеяната нагла нарушителка на пътя е била спряна за рутинна проверка от СДВР и бе задържана за 24 часа. Силиконовата дама е нарушила куп правила за движение – освен високата скорост, с която е карала, е говорела по телефона, била е без колан и с куче в скута. Кръвната проба потвърди, че е взела кокаин. Това означава, че колата ще бъде конфискувана, ако бъде осъдена. Сега тя е иззета, а тъй като автомобилът е бил на лизинг, тя трябва да плати стойността му.

Йорданова е рецидивистка на пътя, защото в началото на януари публикува клип от скъп автомобил, като се похвали, че кара с 256 км/ч по магистрала „Тракия“. И не спря да провокира последователите си с подобни видеа, за които във всяка друга държава веднага ще бъде санкционирана, и то доста строго.

Най-наглото е, че на предното стъкло на автомобила й има стикер „Република България – Народно събрание“, който по принцип важи само за спиране на паркинга на парламента, но би респектирал органите на реда, които я спрат за проверка, пише „Филтър“.

- Advertisement -

От Народното събрание реагираха светкавично и заявиха, че въпросният стикер бил копие. На пропуските на личните автомобили на депутатите има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила. В случая изненадваща е бързината, с която хора от парламента са успели да се запознаят толкова бързо със стикера на Мис Силикон, за да излязат с официално съобщение. Според източници на „Филтър“ Катрин Йорданова е в интимни отношения с депутат от сегашното Народно събрание. Дори стикерът да е бил менте, не е изключено фалшификацията да е била направена и с помощта на въпросния законотворец. Още повече че хулиганското поведение на рецидивистката на пътя очевидно е мотивирано от човек с възможности, което й дава самочувствието да нарушава постоянно законите.

Любопитно е също защо никой не подаде сигнал до районната прокуратура при предишното хулиганско каране на Йорданова на магистрала „Тракия“. Това бе направено едва след огромния медиен шум, който се вдигна при задържането й след шофиране с кокаин. Особено интересно ще бъде да се проследи дали Мис Силикон сега ще бъде наказана с цялата строгост на закона, или ще се измъкне с глоба. Според направените нарушения я грозят 3 години затвор, защото безразсъдното й шофиране заплашва да причини смърт на пътя.

МВР прокламира куп акции за безопасност по пътищата, пише доклади и организира кръгли маси за по-строг контрол на движението. Андре Токев излежа присъда, певицата Белослава и Ивайло Нойзи-Цветков бяха порицани публично и също ще понесат санкции. Това са единични случаи на фона на безобразното поведение на самозабравили се „знаменитости“ и не само на тях.

Крайно време е също да бъде направена проверка на стотиците автомобили, които се движат с фалшиви стикери на различни ведомства и най-често на Министерството на вътрешните работи. Още повече че поставянето им на автомобилите е напълно незаконно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече