След бягството от катастрофата: Благовест Георгиев ще бъде изключен от всички комисии в СОС и от групата си

0

- Advertisement -

Общинският съветник Благовест Георгиев от групата па „ПП-ДБ-Спаси София“ ще бъде изключен от всички комисии в Столичния общински съвет, стана ясно на заседание днес. Той предизвика катастрофа и избяга, а след това отказа тест за алкохол и наркотици.

Самият Благовест Георгиев не се е явявал на заседанията на общинския съвет вече няколко седмици.

От групата, от която е част, заявиха, че ще бъде изключен и от нея. Така той ще стане независим съветник.

- Advertisement -

Моралното беше сам да поеме отговорност и да си подаде оставката. След като не го прави, внасяме доклад за отстраняването му от трите комисии, от които е част“, заяви Борис Бонев.

„Повече от две седмици контакт с него нямаше. Той се е почувствал психически нестабилен, поради което е бил в болница. След като няма контакт, ние нямаше как да знаем какви са неговите намерения. Продължавам да смятам, че неговото единствено правилно действие е да си подаде оставката от общинския съвет“, каза още Бонев.

„Да, участвах в леко ПТП без пострадали, само с нанесени материални щети. Запазих мълчание две седмици, защото преживях тежко публичния линч, което се отрази на здравословното ми състояние. Бях предаден от много хора, които се довериха на жълти новини и откровени лъжи, за което цената плащат най-близките ми. Вярвам, че истината ще излезе наяве! Хората, които ме познават добре, знаят, че винаги поемам отговорност, което ще направя и сега“, написа преди няколко дни в профила си във Фейсбук самият Благовест Георгиев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече