За всичко бил виновен Путин – дали?

0

- Advertisement -

Отново светът е в потрес – терористичният акт в концертната зала в Москва. Стотици хора, жадни за духовно просветление, за наслада от музиката, ще бъдат подложени на варварско изстъпление. Кой го стори… Защо?

И гъмжи овладяната и щедро платена медийна мрежа с хули срещу Путин, когато руският народ оплаква невинните жертви и всеки разумен човек клейми пъкленото дело. Странно какъв двоен аршин в журналистиката – българската и европейската, в анализа на извършеното злодеяние. За всичко бил виновен Путин, службите в Русия. А кой бе виновен преди години на 14 юли във Франция, неотдавна в Израел? Нима Макрон и Нетаняху са виновни?

Умишлено се налага тезата, че терористичният акт е дело на ислямисти. Не разбрах кога и как са признали, че нападението е тяхно дело. В последно време не виждам причини за нападение от ислямистки групировки, като имам предвид и сегашната руска политика. В предлаганата информация подозирам замъгляването и премълчаването на наглите провокации на Зеленски. Путин трябвало да го арестуват. Побеснелите „борци“ срещу путинизма с години съскат и вият, задавени от злост, от завист за Менделеевата таблица в недрата на Русия.

Достойни европейски политици и държавници са извадени от полезрението на бездарната алчна чета в Европейския съюз, позоряща всички достижения на старата цивилизация Европа. Бясната кампания срещу Русия няма нищо общо с общопризнатите и доказани ценности на истинската демокрация.
Човечеството е затънало в някакъв невъобразим хаос.
 
Донка Ботева, Търговище

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече