Тръмп осъден, че платил на жена да си трае за отношенията им. Това е пародия!

0

- Advertisement -

Тръмп – виновен по всички обвинения в Ню Йорк. Присъдата ще бъде прочетена на 11 юли – непосредствено преди конвента на републиканците. С това става първият президент в историята на САЩ, който бива осъден за престъпление.

Престъплението… платил на жена да си трае за отношенията им. Присъдата… по средата на предизборна кампания, в която убедително води.

Това родните леви, тоест умнокрасивите, ще въздигнат като ултимативен пример за работеща правосъдна система. Нищо общо с изборите, разбира се. На фона на 46 президенти, включително хора като Хардинг, Джонсън, Труман, Никсън, Клинтън, Буш, Обама… Хора, замесени в корупция, контрабанда, военни престъпления, нелегални подслушвания и какво ли не.

На фона на всичко това ПЪРВИЯТ осъден президент е за… плащане на жена. Колосалното престъпление, пред което Гуантанамо и Уотъргейт просто бледнеят. А Байдън и синът му, замесени в директни схеми за милиони, са чисти като сълза. Лаптопът на Хънтър се изпари по-бързо и от никарагуански кокаин, внесен от ЦРУ.

Разбира се, всичко това е плод на чисто съвпадение и добре работеща съдебна система. Нищо политическо няма, това ви е развита демокрация все пак, а не някоя си автократична олигархия в Азия, където се отстранява водещият кандидат. Move along…

- Advertisement -

А ако искате сериозният ми коментар, той е доста по-кратък: опитват се да сменят Тръмп с кухата, конюнктурна, неразличима от демократите кукла на конци Ники Хейли. И ще нанесат непоправими щети на доверието в американската демокрация както вътре в страната, така и по света, за да го направят.

Случва се свинщина, която съм убеден, ще бъде приветствана бурно тъкмо от най-големите радетели за уж „честни избори“ и „деполитизирано правосъдие“ у нас – великите лицемери на българската политика, умнокрасивите.

Днес цял ден ще им четете гнусното лицемерие на показ, можете да бъдете сигурни отсега. И нека то ви покаже същността на тези хора – зад непрестанното мрънкане за „независима съдебна система“ се крие искреното им желание самите те да я ползват така, както демократичните им покровители го правят отвъд океана.

Случи ли се да си довършат „реформите“ и инсталират кадрите, ще правят точно това, което се случва в момента с водещия кандидат-президент в САЩ.

Ако не ми вярвате – просто им гледайте днес реакцията на тази новина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече