Криминален психолог: Отзивите на партиите са като на злоупотребили с психоактивни вещества

0

- Advertisement -

„Има хора, които трайно не гласуват и няма да започнат да го правят. Отзивите на партиите след изборите приличат на реакции на хора, злоупотребили с психоактивни вещества“, коментира за „Офанзива с Любо Огнянов“ криминалният психолог Росен Йорданов.

По думите му за някои партии резултатите са били шок, за други – сметки за проценти и брой депутати.

- Advertisement -

„За БСП пък – поредното стъпало надолу към тъмната стаичка. С малки изключения изглежда политиците проявяват сериозно отношение. Говоренето беше с тяснопартийните ядра и избиратели, защото хората бяха уморени, а и нямаше какво толкова да се обяснява. Хората не припознаха дневния ред, налаган през последните 3 години – субектите опитваха да докажат, че са честни, че са близо до народа и могат да намерят решение“, коментира той.

Според него устойчиво управление е нужно, иначе ще зачестят паник атаките и депресивните състояния.

„Борисов изглеждаше угрижен, отрезвен, но и уморен. Изказването му беше правдоподобно. Видеото от гората на Денков и Петков е бодряшки опит да се освежи посърналата общност, стояща зад ПП-ДБ. В тази формация има слабо лидерство, което беше небалансирано представено. Водачите им имаха голям процент негативни реакции. Радев подражава на ранния Бойко Борисов с атлетичните си снимки. Нинова говори с назидателен тон на класна ръководителка, без емоция. „Величие“ пък демонстрират фалшиво самочувствие“, анализира Йорданов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече